Stránky

Novinky u Mary Kay od 16.10.2012


TimeWise Repair – nová řada péče o pleť starší 45 let. Je zaměřena na příčiny vzniku výrazných známek stárnutí pleti. Redukuje hluboké linky a vrásky, zpevňuje a vypíná kontury obličeje, obnovuje vitalitu obličeje. Srdcem této řady je patentovaný komplex Volu-Firm, který se skládá ze 3 složek (biomimetický peptid podporující obnovu pleti, tripeptid zvyšující produkci kyseliny hylauronové, která pomáhá obnovit pevnost a mladistvý vzhled, rostlinné kmenové buňky, které chrání soudržnost pleti a pevnosti pokožky). TimeWise Repair je pouze v jedné variantě, nerozlišuje se mastná nebo suchá pleť. Přípravky jsou opět bez parfemace, nekomedogenní, netestovány na zvířatech. Řada obsahuje 5 výrobků – Čistící pěnivý krém, Liftingové sérum, Denní krém s faktorem 30, Noční krém s retinolem, Regenerační oční krém. Celá sada bude za cenu 5,590Kč a bude zabalena do dárkové kazety. Koupí celé sady ušetříte 130Kč.
Sada dekorativní kosmetiky Hollywood Mystique – sada dekorativní kosmetiky v podzimních trendy barvách. Sada obsahuje lesk na rty, gelové oční linky se štětečkem, barevný lak na nehty, podkladový lak na nehty, paletu očních stínů. Lesky na rty jsou ve 3 barvách (růžová, fuchsiová a červená), gelové linky v černé nebo tyrkysové, laky na nehty v barvách: červená, fuchsiová, tyrkysová. Jako dárek ke koupi celé sady je taštička na make-up s červenou stužkou a nálepka na kosmetickou minikazetu, do které se vám krásně vejde právě paleta očních stínů. Cena celé sady je 1,770Kč.

Pánská dárková sada MKmen v kovové kazetě. Sada obsahuje vše potřebné pro každodenní péči o pánskou pokožku: Pěnu na holení, Pleťové tonikum, Mýdlo na obličej a Hydratační krém s faktorem 25. Cena sady je 1,600Kč, kovová kazeta je jako dárek.
Nová sada štětců – sada 5 štětců v nové taštičce. Uvnitř taštičky je suchým zipem připnuta kapsa na zip, která se dá vzít do kabelky. Štětce jsou stejné jako v minulé sadě jen se stříbrně kovovým prvkem. Opět je v sadě štětec na tvářenku, pudr, kartáček na řasenku a obočí a dva štětce na oční stíny. Cena sady štětců je 1,190Kč.
Nově se dají koupit samostatně i štětce na oči, ke kterým přibyl jeden štětec s krátkými štětinami na stínování. Štětce na oči jsou po 230Kč/kus. Štětec na podkladovou bázi a na minerální make-up je stejný pouze s novým stříbrným kovovým prvkem.



Sprej na čištění štětců – nemusíte štětce máchat v mýdlové vodě, ale stačí pouze postříkat desinfekčním sprejem a vytřít do ubrousku. Přípravek, který mně osobně hodně chyběl. Cena 340Kč.
Lesk na rty Berry Tart – nový fialový odstín oblíbeného lesku na rty, který krásně hydratuje, nelepí a skvěle vyživí rty. Fialová bude letos trendy barvou podzimu. Cena stejně jako u jiných lesků 390Kč.
Nová dámská vůně Dance to Life – jemná sladší květinová vůně. Velice příjemná na nadcházející chladnější období. Tělové mléko se třpytkami voní stejně, takže můžete vůni krásně vrstvit a déle tak vydrží. Vůně za 1,390Kč, tělové mléko za 550Kč. Sada je za 1,940Kč a k tomu náušnice s elementy Swarovski jako dárek.

Ráda vám přípravky přivezu na vyzkoušení. Napište mi do poznámky váš e-mail a já se ozvu. Děkuji, Pavla


 

Žádné komentáře:

Okomentovat