Stránky

Dezert po grilování

Cuketka má dnes na blogu tip na grilovaný banán. Nic proti banánům, jsou sladké, plné draslíku a jiných prvků a taky zasytí. Ale u nás vede na celé čáře grilovaný ananas. Bohužel nemám fotku, snad v sobotu při dalším grilování vyrobím :-) Neznám nic lepšího než si po pořádném kusu masa dát opečený, lehce zkaramelizovaný ananas, horký, že se ani nedá jíst, a šťavnatý až hrůza. A hlavně nezaplácne břicho jako ten banán. Každému podle jeho chuti.
A jak ananas připravujeme? Odkrojím listy a spodek, špalíček pak okrajuju ze stran, abych odstranila slupku okolo. Překrojím ananas napůl, odstraním ten dřevnatý prostředek a pak už jen krájím půlkolečka cca 1cm silná. A šup s tím na gril na pár minut. Až mírně zhnědne, je hotovo :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat